banner_zondag3 banner_zaterdag2 banner_vrijdag1 banner_donderdag1

Zondag

Ik liep de 14 km die ging Koelenbosch, Bemelen, Julianagroeve en de Koeberg naar de rust bij hoeve Blankenberg. Terug naar Berg via Kadier en Keer en Bemelen. Een video verslag, vooral van de finish, en foto's hieronder. Annie liep de 42 km via het Geuldal naar Raar en Meersen en vervolgens via het Bunderbos naar Geule. Toen naar het verste punt Elsloo. Terug via het bronnen gebied.

Naar de foto's van

klik_zondag.jpg

Zaterdag

De 14 km ging van Berg via Terblijt en Wolfshuis naar de rust in Margraten, en terug via Klein Welsden en Gasthuis. De 42 via de Bergeseheide langs de Geul over de Heunsberg naar Sibbe en vervolgens door het Gerendal naar Schin op Geul naar het verste punt op de route Gulpen. Terug over andere paden langs de zelfde plaatsen.

De foto's van

klik_zaterdagg.jpg

Uw privacy


Heuvelland 4 Daagse Al jaren maak ik foto's tijdens wandeltochten. Ik huldig eveneens al jaren het principe is een foto van u niet gewenst? Meld het mij en de foto wordt per omgaande verwijderd.
Dit kan eenvoudig met een e-mail, klik hier maar. Geen e-mail? Ga naar contactpagina


Een klik, op het logo hiernaast, brengt u naar de website van de organisatie.


Vrijdag

De 14 km daalde naar het Geuldal via de Beemden weer naar boven via Raar naar de rust op de markt in Meersen. Terug via de Amberheide en De Dellen (L). De 42 wandelaars gingen via Koelenbosch, de Koeberg naar de hoeve Blankenberg, daarna via Herkenrade naar Mheer dan door het Landgoed Altenbroek naar St. Maartensvoeren in België. Terug waar het klimmen was nu dalen en :) juist ....

Naar de foto's van

klik_Vrijdag.jpg

Donderdag

We starten droog maar al snel sputterde het iets de 14 ging via de Wippertse heide , het Geuldal naar Valkenburg via het Openluchttheater de Cauberg op en een stukje af de Heunsberg op Naar Sibbe. Terug via 'Landal De Cauberg' de Bergse heide met een kuil in en uit als toetje, waar ik getrakteerd werd op een donderbui zodat ik toch nog een keer kletsnat op de finish aankwam. De 42 ging over het Margraten plateau naar Margraten daarna op nieuw klimmen en dalen naar Euverem toen pfft naar her Eperhof om terug tegaan over andere paden naar de zelfde plaatsen om nog meer de kuiten en schenen te trainen.

Naar de foto's van

klik_donderdag.jpg

(Nog) Niet alle oudere bestanden worden juist getoond.

Heuvelland4Daagse 2017

Heuvelland4Daagse 2016

Heuvelland4Daagse 2015

Annie liep de 42 km en ik pfft 21 km net iets te veel van het goede.

Heuvelland4Daagse 2014

Annie liep de 42 km en ik 14 km overwacht goed.

LogoL1 TV Limburg gaf dit jaar geen dagelijks een verslag.

De start van 2017.

De organiserende wandelvereniging.

wandelvereniginvilt